- 02 november 2020
- | Bron: Delicatesse
Waarom Japanse Wagyu onmisbaar is in uw assortiment
Wagyu beef kent de laatste jaren een enorme opkomst. Na de gastronomische wereld is ook de consument verleid om eens een stukje Wagyu in huis voor een speciale gelegenheid. Uniek aan Wagyu is dat alle zintuigen meteen geprikkeld worden. Niet alleen is het een streling voor het oog, maar het is ook een ware verwennerij voor uw smaakpapillen. Chef David Martin van sterrenrestaurant La Paix geeft u een aantal onmisbare tips!
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.