- 25 september 2018
Sauzen
Heerlijke sauzen: we kennen er genoeg. Denk maar aan een romige kreeftensaus of een pittig mosterdsausje. Sauzen zijn de kers op de taart bij signatuurgerechten van sterrenchefs. Ook in grootkeukens of bij cateringmaaltijden, in een brasserie, snackbar, frituur of pitazaak maakt een lekker sausje het verschil. Bij elk gerecht, koud of warm, hoort een specifieke saus. Hoogwaardige kant-en-klare culinaire sauzen bieden veel voordelen. Enerzijds verzekeren ze u van een constante kwaliteit, zijn ze tijd- en energiebesparend en hebben ze een vaste - en dus ook perfect controleerbare - foodcost. Maar ook koude sauzen zijn veelzijdiger dan ooit. De klassieke smaken blijven populair, maar noviteiten brengen volop variatie in het aanbod. de individuele porties winnen veld, terwijl ook andere kleinere verpakkingen een hygiƫnische oplossing zijn.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.