In dit online magazine gaan we dieper in op de techniek van het shockvriezen. Dankzij de enorme snelheid waarmee de gewenste temperatuur bereikt wordt, kan je heel wat tijd besparen zonder in te boeten op kwaliteit en textuur. Ontdek het verhaal van chef Jeroen Borglevens. Marie Verhulst Bladmanager
Chef Jeroen Borglevens:"Sneller en efficiënter werken, waren de belangrijkste elementen waarvoor ik een oplossing zocht. Zo kwam ik terecht bij de Irinox MultiFresh NEXT Blast Chiller en ik stond meteen versteld van wat je ermee kan doen."
In de aardappelproducten duiken steeds meer kruiden op. De hashbrowns en rösti’s, de aardappelpannenkoeken, zijn met een serieuze opmars bezig. Portioneerbare producten zijn handig voor de grootkeukens. En ook de vegan-trend is er terug te vinden.
Sauzen zijn de kers op de taart bij signatuurgerechten van sterrenchefs. Ook in grootkeukens of bij cateringmaaltijden, in een brasserie, snackbar, frituur of pitazaak maakt een lekker sausje het verschil. Wat is echter de beste manier...
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.