Online magazines

03 maart 2021 Vakinformatie voor grootkeukens en catering services

Online versie bekijken
bespaar tijd en energie
In dit online magazine gaan we dieper in op de techniek van het shockvriezen. Dankzij de enorme snelheid waarmee de gewenste temperatuur bereikt wordt, kan je heel wat tijd besparen zonder in te boeten op kwaliteit en textuur. Ontdek het verhaal van chef Jeroen Borglevens.
Marie Verhulst
Bladmanager
 
Chef Jeroen Borglevens:"Sneller en efficiënter werken, waren de belangrijkste elementen waarvoor ik een oplossing zocht. Zo kwam ik terecht bij de Irinox MultiFresh NEXT Blast Chiller en ik stond meteen versteld van wat je ermee kan doen."
Deze voorgebakken krokante stukjes rode biet zijn een ideaal vegan en glutenvrij alternatief voor spekblokjes dankzij hun lekkere ‘smokey flavour’.
100 % elektrisch en tot 460 km rijbereik: ontmoet de BMW iX3.
In de aardappelproducten duiken steeds meer kruiden op. De hashbrowns en rösti’s, de aardappelpannenkoeken, zijn met een serieuze opmars bezig. Portioneerbare producten zijn handig voor de grootkeukens. En ook de vegan-trend is er terug te vinden.
Sauzen zijn de kers op de taart bij signatuurgerechten van sterrenchefs. Ook in grootkeukens of bij cateringmaaltijden, in een brasserie, snackbar, frituur of pitazaak maakt een lekker sausje het verschil. Wat is echter de beste manier...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.