Online magazines

14 april 2021 Vakinformatie voor grootkeukens en catering services

Online versie bekijken
groenten for the win
In een tijdperk waar duurzaamheid en gezondheid steeds meer aan belang winnen, is het niet verwonderlijk dat de behoefte aan groenten een forse groei kent: de keuze van de consument wordt namelijk steeds vaker bepaald door de hoeveelheid groenten in een gerecht. In welke mate speelt u hierop in?
Marie Verhulst

Bladmanager
 
De vooruitstrevende consument schrikt er niet van terug om grenzen te verleggen, zeker niet nu bijna de helft van alle Belgen steeds minder vlees eet. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat de populariteit van groenten een ongekende stijging kent.
Met trots stelt Farm Frites de Chef’s Harvest voor, The Ultimate Taste! Deze nieuwe verse frites wordt enkel voorgebakken en niet geblancheerd, heeft hierdoor een volle aardappelsmaak en is een uniek concept op de Belgische markt.
Voor het efficiënt rondbrengen van maaltijden zijn distributiewagens een onmisbare tool. Ze zorgen ervoor dat de maaltijden tijdig en op de juiste temperatuur opgediend worden, zonder af te doen aan de kwaliteit.
Altijd al willen weten hoe het is om met een elektrisch voertuig te rijden? Onze redacteur Ferre Beyens test het graag voor jullie uit en brengt geregeld verslag op ons Mobility Business Solutions-platform. Hij bijt alvast de spits af met de BMW iX3!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.