Online magazines

28 april 2021 Vakinformatie voor grootkeukens en catering services

Online versie bekijken
trends in dressings en vinaigrettes
Klassieke smaken in dressings en vinaigrettes blijven populair, maar noviteiten brengen volop variatie in het aanbod en nieuwe gebruiksmomenten scheppen tal van mogelijkheden. Speel daarop in met eigen bereide sauzen en geef de consument die variatie en die nieuwe smaaksensatie waar hij op belust is. 

Marie Verhulst
Bladmanager
 
Koude sauzen treden steeds meer op het voorplan. Vinaigrettes en de vastere dressings gaan immers een harmonieus huwelijk aan met groenten, vis- én vleessalades.  Gebruik ze creatief en geef er een eigen twist aan.
Geen saaie refter met flets eten maar een oase van rust waar iedereen even kan ontsnappen van de hectische werkdag. Dat is waar Insieme voor staat. Het innovatieve bedrijfscateringconcept van Roos Verhaest en haar familie.
De historische sportzomer 2020 werd een jaartje uitgesteld en dus maken we ons nu op om opnieuw te supporteren voor onze voetballers, wielrenners en andere topatleten! De ideale snack voor supporters en alle Belgen die fier zijn op hun land!
Temp-rite International lanceert zijn nieuwe buffetwagens Serve-Rite Pro, in modellen L en M, met vele opties. Een combinatie van moderne gastvrijheid, individuele flexibiliteit en slimme functies, aldus Niek van der Rijken, Country Manager. “Ook om eenvoudig aan de strengere hygiënerichtlijnen te voldoen.”
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.