Online magazines

12 mei 2021 Vakinformatie voor grootkeukens en catering services

Online versie bekijken
WINNAARs ECOTROPHELIA AWARDS

"Als het aan jongeren ligt, dan zal onze voeding er in 2030 mogelijk helemaal anders uitzien. Ingrediënten als kweekvlees, algen of insecten lijken nu misschien nog heel exotisch, maar zouden zeker mainstream kunnen worden", voorspelde trendwatcher Tom Palmaerts tijdens het Food Forward Festival. De winnaars van de Food At Work Ecotrophelia Awards gingen dit jaar aan de slag met kikkererwten, chlorella, spirulina en hennep. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

 
Jongeren willen mee vorm geven aan voeding, maar zonder compromissen te maken tussen smaak, gezondheid, duurzaamheid en gemak. Dat tonen de twee winnaars van de innovatiewedstrijden van Fevia.
Koude sauzen treden steeds meer op het voorplan. Leveranciers hebben een gevarieerd aanbod, dat jaarlijks uitgebreid wordt met nieuwigheden en seizoensspecialiteiten.
Met de kwalitatieve fully baked broodjes van BANQUET D’OR® (Vandemoortele) haal je de ideale snackbroodjes in huis: boordevol smaak en snel en efficiënt in gebruik.
Theesommelier Peter Deprez ontwikkelde een artisanale en natuurlijke ijsthee waarbij je gewoon koud water moet toevoegen aan een thee-infusie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.