Online magazines

19 mei 2021 Vakinformatie voor grootkeukens en catering services

Online versie bekijken
nog efficientere vaatwassers
Perfect hygiënische resultaten zijn vanzelfsprekend in uw sector. Fabrikanten innoveren bij alle modellen constant om te besparen op water en energie. Daarnaast zijn stappen ondernomen om de bediening van de toestellen efficiënter en eenvoudiger te maken. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
 
Aziatische toetsen zijn dankzij hun toegankelijkheid en brede toepasbaarheid niet meer weg te denken uit de professionele keuken. Het zijn heuse allrounders, perfect combineerbaar met groenten en eventueel vis of vlees.
Natuurlijk is dé nieuwe Caesar Dressing de perfecte dressing voor de afwerking van uw Caesar Salad maar durf ook out of the box te denken.
Als chef wil je efficiënt werken in de keuken. Door hun romige consistentie blijven de Vandemoortele® Yogorette en de Thousand Islands vinaigrette beter op de salades liggen en hechten ze zich beter aan pastasalades. Zo bespaar je tijd en geld.
Jongeren willen mee vorm geven aan voeding, maar zonder compromissen te maken tussen smaak, gezondheid, duurzaamheid en gemak. Dat tonen de twee winnaars van de innovatiewedstrijden van Fevia.
Perfect hygiënische resultaten zijn vanzelfsprekend in uw sector. Daarnaast innoveren fabrikanten bij alle modellen constant om te besparen op water en energie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.