Online magazines

16 juni 2021 Vakinformatie voor grootkeukens en catering services

Online versie bekijken
tool voor kleine snacks

De vraag naar kleine, gezondere snacks groeit. Speel daarop in met eigen bereide salades en geef de uw klant die variatie en die nieuwe smaaksensatie waar hij op belust is. Nieuwe dressings en vinaigrettes zijn alvast een belangrijk basisingrediënt hiervoor.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

 
Hannes D’Heedene, winnaar van de Belgium Chocolate Awards in de categorie beste praline bij de professionelen, zocht en vond zijn inspiratie bij het vrouwelijke, Belgische basketbalteam. De uitstraling van de praline spreekt boekdelen.
Vegan, plant based consumeren is een maatschappelijke trend die door een steeds groter deel van de samenleving wordt uitgedragen. Samen willen we een bijdrage leveren aan de minimalisatie van de ecologische voetafdruk en investeren in dierenwelzijn, biodiversiteit en plantbased voeding.
Naar aanleiding van hun vernieuwd broodjesassortiment, vroeg Panos in een uitgebreide Belegde Broodjes-enquête aan 3.802 Belgen naar hun mening, (smaak)voorkeuren en gewoonten rond brood en belegde broodjes.
Nieuwe gebruiksmomenten scheppen tal van mogelijkheden: de vraag naar kleine, gezondere snacks groeit. Speel daarop in met eigen bereide salades en geef de consument die variatie en die nieuwe smaaksensatie waar hij op belust is.
Färm, een coöperatief en participatief netwerk van ‘DE’ biowinkels, is al goed gekend in Brussel. Wallonië en Vlaanderen volgen stilaan. Färm is niet de zoveelste bioketen. Het merk gaat een stap verder.
Poll: Hoe kunnen wij u helpen?
Omdat wij u graag voorzien van nuttige content lanceren wij volgende vraag: Aan welke info heeft u als foodprofessional de grootste behoefte?
 
Info over (nieuwe) recepten/bereidingen
 
Info over (nieuwe) producten
 
Info over (nieuwe) apparatuur
 
Info over management
 
Info over inrichting (winkel en atelier)
 
Info over marketing/communicatie
 
Info over wetgeving
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.