PASSIE, EERLIJKHEID EN TECHNIEK: WANNEER DE WAARDEN VAN TWEE AMBACHTEN ELKAAR ONTMOETEN  

PASSIE, EERLIJKHEID EN TECHNIEK: WANNEER DE WAARDEN VAN TWEE AMBACHTEN ELKAAR ONTMOETEN

Florian Didriche uit Paliseul, die in mei 2022 de titel van beste Franstalige Belgische bakker-patissier kreeg, draagt de ambachtelijke en eerlijke waarden van het vak hoog in het vaandel. Daarom zweert hij bij de boter van Solarec voor zijn viennoiserie en patisserie. Onze redactie ging bij patissier Florian op bezoek om te horen hoe de samenwerking met Solarec tot stand is gekomen.

Dit is een premium artikel

Abonneer om dit artikel te lezen

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.