Online magazines

14 juli 2021 Vakinformatie voor grootkeukens en catering services

 
zomerse inspiratie met groenten en fruit

In dit online magazine ontdekt u de voordelen van exotisch diepvriesfruit en krijgt u meteen de nodige inspiratie aangereikt. Daarnaast delen we graag ons dossier over zomergroenten en geven we de laastste trends mee voor zuiderse bereidingen.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

De prijs-/kwaliteitverhouding van exotisch diepvriesfruit is het jaar door optimaal. De voedingswaarde is uitstekend, er is geen verlies en de individueel diepgevroren stukjes zijn goed portioneerbaar.
Laat u inspireren door deze heerlijke recepten met exotisch diepvriesfruit!
Zuiderse bereidingen – met hun pure ingrediënten en authentieke recepturen - zorgen voor een vleugje vakantiesfeer op het bord. Logisch dus dat mediterrane ingrediënten en kant-en-klare gerechten ook in grootkeukens een hoge vlucht nemen.
Ontdek alles over tomaten, komkommer, paprika, aubergine en courgette.
Begin 2021 hebben honderden restaurants in België de Green Deal Eiwittransitie ondertekend. Compass Group en Sodexo sleutelen al jaren stilletjes aan die ommekeer. De Green Deal, die zij ook mee ondertekenden, was een extra trigger.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.