Desserts zijn zoveel meer dan een zoete afsluiter. In het digitale magazine ontdek je hoe klassieke nagerechten met een moderne twist blijven scoren, en waarom desserts een onmisbaar onderdeel zijn van elk menu, ook in grootkeukens en zorginstellingen. Daarnaast kijken we vooruit naar ARTISAN 2025, hét evenement dat food artisans samenbrengt in Kortrijk.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur
Desserts
Lees het digitale magazine over desserts. Ontdek hoe klassieke nagerechten blijven scoren met een moderne twist, waarom desserts in grootkeukens en zorginstellingen meer zijn dan een zoete afsluiter, en welke trends en inspiratie 2025 kleuren.
Ben jij een professionele chef met een unieke vol-au-vent op de kaart? Deel je recept met Inex room en maak kans op € 1.000 shoptegoed van Inex én the Control °Freak™ inductiesysteem.
MANUFAKTURE geeft ambitieuze foodateliers alle ruimte
Op zoek naar een (nieuwe) plek voor uw foodatelier? MANUFAKTURE is het nieuwste paradepaardje van Abattoir, de trendy markt en voedingshotspot in Brussel. Vanaf juni 2025 staan 10 ruimtes ter beschikking van voedingsbedrijven die er hun b2b-atelier willen vestigen.
Inspiratie en innovatie voor Belgische food artisans
ARTISAN 2025 brengt het beste van Broodway, Meat Expo en Taste of Tavola samen in een uniek evenement voor Belgische food artisans. Van 28 september tot 1 oktober 2025 wordt Kortrijk Xpo dé plek voor Belgische vakmannen en -vrouwen die trots zijn op
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.