In deze nieuwsbrief duiken we in de wereld van frituren en snacks, met inspirerende cases uit de sector en verrassende inzichten in de Belgische snackvoorkeuren. Ontdek hoe toonaangevende frituren zich onderscheiden. Daarnaast brengen we een actuele blik op het vleesverbruik.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur
Frituren
Lees het digitale magazine over frituren. Je ontdekt inspirerende verhalen van toonaangevende frituren, verrassende snackvoorkeuren van Belgen en economische inzichten uit de sector.
Het nieuwe Food Technology Development Centre van Tetra Pak is opgezet om producenten van voedingsmiddelen op basis van biomassa- en precisiefermentatie te helpen bij het ontwikkelen van hun processen, optimaliseren van apparatuur en beperken van financiële risico's.
De Ranger PHEV is het ultieme hybride utilitaire, met een grote actieradius, optimaal comfort, connectiviteit, prestaties, mobiele energievoorziening en energie-efficiëntie. Test ‘m nu en profiteer van onze financieringsaanbiedingen tot 30.09.2025!
Kip blijft populairst, plantaardige alternatieven blijven eerder klein
Vlees blijft populair op het Belgische bord. In 2024 steeg het thuisverbruik van vlees en gevogelte voor het tweede jaar op rij met 1%, goed voor 28,1 kg per Belg. Ook kant-en-klaar en plantaardig winnen terrein, maar vlees blijft dominant.
Slim, krachtig en betrouwbaar. De Daily Essential is jouw ideale werkpartner met 3,5 t trekvermogen, 12 m³ laadruimte en automaat. Alles wat je nodig hebt aan €399/maand*.
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.