Tijdens de Artisan beurs reikten de foodmagazines van PMG zowel de Food Personalities of the Year als de Belgium Chocolate Awards uit. Dit tijdens een heuse awardceremonie, bijgewoond door ruim 150 foodprofessionals. 7 uitzonderlijke persoonlijkheden werden in de bloemetjes gezet, net als 6 winnaars in de chocoladecategorieën. U ontdekt ze in deze nieuwsbrief.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur
Chocolade & persoonlijkheden bekroond op Artisan
Tijdens Artisan in Kortrijk Xpo werden op dinsdag 30 september de Food Personality Awards én de Belgium Chocolate Awards 2025 uitgereikt. 7 uitzonderlijke persoonlijkheden werden in de bloemetjes gezet, net als 6 winnaars in de chocoladecategorieën.
Lees het digitale magazine over warme dranken. Ontdek hoe koffie en thee evolueren op de werkvloer, waarom losse thee terrein wint, wat het verschil is tussen thee en infusie, en hoe maaltijdbedeling in de zorg persoonlijker wordt.
Fine dining draait om smaak, gemoedelijkheid en durf
Olly Ceulenaere is de chef van het Gentse sterrenrestaurant Publiek, waar hij lokale op een verrassende en toegankelijke manier tot leven brengt. Zijn stijl is no-nonsense en creatief: geen luxeproducten, maar eerlijke smaken in verfijnde, originele
Save the date ! Symposium: De rol van de onderneming in het technisch onderwijs
Hoe kunnen bedrijven en scholen samen jongeren voorbereiden op de toekomst? Dit symposium brengt onderwijs en bedrijfsleven samen rond inspirerende cases, inzichten en debat. Noteer 21/01/26 alvast in uw agenda!
Heeft u een bijzonder project afgerond? Viel uw team recent in de prijzen of lanceert u met trots een innovatief product? Met de PMG NewsDesk deelt u uw nieuws rechtstreeks met 430.000 Belgische kmo's.
Aalterse installateur van laadpalen kiest bewust voor Ford E-Transit
In Aalter koos laadpaalinstallateur Plugzero bewust voor de Ford E-Transit. Betrouwbaarheid, rijbereik en praktisch gebruiksgemak gaven de doorslag. Hun verhaal toont hoe ook kleine bedrijven de mobiliteitstransitie mee vormgeven.
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.