In deze nieuwsbrief zetten we zorgcatering centraal. Je ontdekt hoe geïntegreerde voedingsaanpakken, innovatieve maaltijdverdeling en slimme technologieën bijdragen tot betere voeding, minder verspilling en meer welzijn voor patiënten en ouderen. Daarnaast maak je kennis met de genomineerden voor het Catering Team van 2025. Stem op het team dat volgens jou uitblinkt.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur
Catering in de zorgsector
Lees in het digitale magazine over zorgcatering verschillende artikels over hoe geïntegreerde voedingsaanpakken, innovatieve maaltijdverdeling en slimme technologieën bijdragen tot betere voeding, minder verspilling en meer welzijn voor patiënten en ouderen.
Van 28 september tot 1 oktober 2025 is Kortrijk Xpo opnieuw the place to be voor Belgische vaklui uit de foodsector. Nieuw is dat met 'Artisan' het gekende vakbeurstrio Broodway, Meat Expo én Taste of Tavola in één uniek event wordt versmolten.
Lupulus maakt een discrete maar beslissende overgang: de elektrische voertuigen van Ford vervangen geleidelijk de modellen met verbrandingsmotor. Het is een doordachte, kostenefficiënte aanpak die typisch is voor dergelijke bedrijven in alle sectoren.
Beantwoord onderstaande vragen en de schiftingsvraag en maak zo kans op een van de bongobonnen voor een weekend weg ter waarde van 250 EUR! De resultaten worden geheel anoniem verwerkt. Deze vragen nemen slechts 5 minuten van uw tijd in!
Kies het team dat volgens u uitblinkt in inspiratie, innovatie en impact binnen de cateringwereld. Laat uw stem horen en steun het team dat het verschil maakt in smaak, service en beleving. Stemmen kan tot en met 31/08/2025!
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.