In deze nieuwsbrief nemen we je mee langs smaakvolle snackbars, gezellige bistro’s en vernieuwende horecaconcepten. Laat je inspireren door ondernemersverhalen en ontdek hoe intieme eetplekken, bruisende food markets en futureproof horecahubs het verschil maken. Daarnaast lees je hoe huismerken steeds meer terrein winnen in de horeca: inmiddels geeft 23% van de professionals aan ze zichtbaar voor hun gasten te gebruiken
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur
Snackbars en bistro’s
Lees het digitale magazine over snackbars en bistro’s en ontdek smaakvolle concepten, vernieuwende eetplekken en inspirerende ondernemersverhalen. Van intieme bistro’s tot food markets en futureproof horecahubs.
Inmiddels geeft 23% aan huismerken zichtbaar voor de gast of klant te gebruiken, dit blijkt uit de meest recente editie van de GROUP7 Professional Community Scan.
Beantwoord onderstaande vragen en de schiftingsvraag en maak zo kans op een van de bongobonnen voor een weekend weg ter waarde van 250 EUR! De resultaten worden geheel anoniem verwerkt. Deze vragen nemen slechts 5 minuten van uw tijd in!
Wat als elektrisch rijden je beste investering wordt?
Elektrificatie is de sleutel tot concurrentievermogen: kosten verlagen, anticiperen op regelgeving en uw imago verbeteren. Het is heel logisch als het u dagelijks meer controle, winstgevendheid en gemoedsrust geeft.
Voor de ondersteuning van 38 sterke mediamerken zoekt PMG enthousiast en gedreven talent. Maakt uw drive het verschil voor ons salesteam? Dan leren we u graag kennen. Ontdek onze openstaande functies en laat iets van u horen.
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.