Duurzaamheid staat meer dan ooit op het menu. In het digitale magazine ontdek je 10 artikels over circulaire keukens, herbruikbare verpakkingen, duurzame vis en hoe spelers zoals Sodexo en Eurest inzetten op voeding met toekomst. Daarnaast krijg je een smakelijk overzicht van de top 6 patisserietrends voor 2025 — ideaal om je dessertaanbod fris, verrassend en klantgericht te houden
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur
Duurzaamheid in food
Lees het digitale magazine over duurzaamheid in foodservice. Ontdek 10 artikels over circulaire grootkeukens, herbruikbare verpakkingen, duurzame vis, slimme oplossingen tegen voedselverspilling en hoe bedrijven zoals Sodexo en Eurest inzetten op gezonde en toekomstgerichte voeding.
What’s hot, what’s not? Als chef wil je mee zijn en met deze smaaktrends ben je dat. Patisserie du Chef® zet voor jou deze 6 belangrijkste trends voor desserts en versnaperingen op een rij. Zo ben jij mee met wat er leeft bij jouw klanten.
Ray & Jules brandt een nieuwe weg in de koffiewereld
Koffie die traag wordt geroosterd op zonne-energie, capsules die je thuis mag composteren en een merk dat technologie koppelt aan sociale impact: Ray & Jules is niet zomaar een Belgische koffiebranderij.
Verbruikt u meer dan 100.000 kWh per jaar? Mijnenergie.be helpt ook grootverbruikers besparen. Vergelijk eenvoudig offertes op maat van uw bedrijf en verlaag uw energiefactuur.
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.