- 10 januari 2017
- | Bron: Foodprocess
WKK in voedingssector
WKK in voedingssector Sectorevenement Cogen en Fevia bij Barry Callebaut Cogen en Fevia organiseerden in december een sectorevenement 'WKK in de voedingssector' bij Barry Callebaut in Lebbeke-Wieze. Bedrijven uit de voedings- en drankensector konden er meer te weten komen over het werkingsprincipe van warmte-krachtkoppeling en de haalbaarheid hiervan inschatten voor hun eigen firma. Investerende bedrijven zoals Alpro en Inbev lichtten hun eigen ervaringen toe in voorbeeldcases. Tussen de presentaties door konden de aanwezigen ter plekke de aardgasmotor-WKK van de chocoladeverwerker bezichtigen.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.