- 11 september 2018
La pâtisserie du chef, 25 jaar
La pâtisserie du chef, 25 jaar Bijzondere desserts: heerlijk friszoet of vol en romig? Welke smaak je ook verkiest, deze nieuwe zoetigheden van La Pâtisserie du Chef ® hebben één ding gemeen: een knapperige crumble biscuit als basis. • Citroen-meringue: citroencrème op een crumble biscuit en afgewerkt met een gekarameliseerde meringue ... een fantastische combinatie van fris, zuur en zoet. • Cappuccino: koffiecrème en roommousse op een bodem van crumble biscuit, besprenkeld met oploskoffie. Dé hemel op aarde voor cappuccino liefhebbers.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.