LEKKERE DESSERTS VERSTERKEN UW IMAGO

Belangrijk onderdeel van aanbod bereide gerechten

Gebak

Grootkeukens bieden desserts aan, maar besteden er soms minder aandacht aan. Onterecht! Een dagschotel of feestmaal wordt er vaak mee afgesloten. Ze zijn een belangrijk onderdeel van uw aanbod van bereide gerechten. Het dessert is het laatste wat de klant eet, en als het maar middelmatig was, wordt de maaltijd of het feestmaal ook zo ervaren! Dankzij diepvriesdesserts of halffabricaten kunt u een dessert of dessertbuffet bereiden. Een lekker dessert komt uw imago ten goede.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.