- 10 januari 2018
- Door An De Maere
- | 4 min. leestijd
Plaatgebak als indulgenceproduct is succesverhaal
Gebak is opnieuw een puur indulgenceproduct. Mensen houden ervan zich op tijd en stond eens te verwennen met iets lekkers. Bovendien is cake bijzonder hip, in al zijn vormen. Met plaatgebak zit je alvast goed, want het is niet alleen lekker maar heeft ook oneindig veel mogelijkheden. In dit artikel zetten we de vele voordelen van plaatgebak op een rijtje. We checken het aanbod en de porties. Last but not least vertellen we hoe je gebak op platen nog extra kunt pimpen.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.