- 11 september 2018
- | 3 min. leestijd
40% minder voedselverspilling
Ikea Food Belgium kreeg onlangs een Food Waste Award, voor zijn beleid waarmee ze voedselverspilling in hun restaurants tegengaan. Met acht restaurants in ons land en 6,5 miljoen bezoekers wil het bedrijf zijn verantwoordelijkheid dragen op het vlak van duurzaamheid. Door ingrepen op verschillende niveaus zijn ze er nu al in geslaagd hun voedselafval met 40% te verminderen. Het doel is om dat nog eens met de helft te verminderen tegen 2020.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.