- 28 september 2018
- Door Stefaan Van Laere
- | 5 min. leestijd
UGent kiest voor duurzame catering
Duurzame catering is ook tot de Gentse universiteit doorgedrongen. “Het is een verhaal dat aan meerdere universiteiten in Vlaanderen en Nederland leeft", weet duurzaamheidscoördinator David van der Ha. “We hebben op korte tijd heel wat stappen vooruitgezet en zetten met onze 'Duurzame cateringlijst' maximaal in op thema's als lokale productie, biologische producten, afvalbeheer en het veggie-aanbod. Bedoeling is om bij ons duurzaamheidsbeleid de lat beetje bij beetje hoger te leggen."
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.