FRITUURSNACKS WORDEN STEEDS KRITISCHER BEKEKEN

Vegetarische, authentieke en kleine hapjes winnen aan belang

De hedendaagse consument is beter geïnformeerd, wordt mondiger en kritischer. De aandacht voor duurzaamheid neemt toe, net als de bekommernis rond het vetgehalte. De mensen zoeken meer en meer variatie en zijn nieuwsgierig naar nieuwe of vernieuwende smaken en seizoenspecialiteiten met pit. Het delen van porties is 'in'; vandaar ook het succes van assortimenten van kleine hapjes. Opvallend is ten slotte de toevloed van alternatieven zonder vlees. Vanwege het duurzaamheidsaspect of vanuit een levensstijl.

Meer weten over

SNACKS
Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.