VERRAS MET SAUZEN bij VISBEREIDINGEN

Vissaus
Dankzij de verse tartaarsaus van Jermayo maak je in een handomdraai een heerlijke mosselsalade

Een passende saus, jus of vinaigrette zorgt niet alleen voor binding tussen de ingrediënten, maar ook voor kruiding en extra smaakbeleving. Een goed gekozen saus geeft de smaak en kwaliteit van het hoofdingrediënt een extra boost en zorgt voor een perfecte balans tussen de delicate smaak van de vis, de bereidingswijze en eventuele bijgerechten. Sommige klassiekers zijn niet te evenaren, maar je kunt ook verrassend uit de hoek komen met sausjes die inspelen op de verschillende gezondheidstrends.

Meer weten over

SAUZEN & SPECERIJEN
Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.