- 18 oktober 2018
- Door An De Maere
- | 3 min. leestijd
Aantrekkelijk kostenplaatje voorgegaard vlees
Keukens grijpen meer en meer naar voorgegaard vlees om maaltijden te bereiden. Logisch, want die reeds bewerkte producten leveren niets dan voordelen op. Naast tijdwinst verspil je ook minder voedsel en ben je altijd zeker van een uniforme kwaliteit. En bovendien is ook het kostenplaatje van voorgegaard vlees bijzonder aantrekkelijk. Zeker als je rekening houdt met het bakverlies en de loonkosten.
Dit is een plus artikel
Abonneer om dit artikel te lezen
Gratis beperkte toegang
Registreer en ontvang wekelijks toegang tot PLUS artikels
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.