- 07 april 2020
- Door Marie Verhulst
- | 9 min. leestijd
De toekomst van foodservice ligt in retailinvloeden
Luc Van der Rasieren, voormalig retailmanager bij Compass Group, was een van de sprekers op het Foodservice Alliance-congres in 2019. Een retailfunctie in de foodservicesector lijkt op het eerste zicht wat bizar. Niks is minder waar, want retail en foodservice komen steeds meer in elkaars vaarwater. Hoe ziet hij de toekomst van foodservice? Waar laten we nog te veel kansen liggen? Waar zit het meeste groeipotentieel? Antwoorden die u ongetwijfeld wil weten. Luc Van der Rasieren heeft alvast een interessante maar vooral een out-of-the boxvisie.
Dit is een premium artikel
Abonneer om dit artikel te lezen
Gratis beperkte toegang
Registreer en ontvang wekelijks toegang tot PREMIUM artikels
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.