De toekomst van foodservice  ligt in retailinvloeden  

De toekomst van foodservice ligt in retailinvloeden

Luc Van der Rasieren, voormalig retailmanager bij Compass Group, was een van de sprekers op het Foodservice Alliance-congres in 2019. Een retailfunctie in de foodservicesector lijkt op het eerste zicht wat bizar. Niks is minder waar, want retail en foodservice komen steeds meer in elkaars vaarwater. Hoe ziet hij de toekomst van foodservice? Waar laten we nog te veel kansen liggen? Waar zit het meeste groeipotentieel? Antwoorden die u ongetwijfeld wil weten. Luc Van der Rasieren heeft alvast een interessante maar vooral een out-of-the boxvisie.

Dit is een plus artikel

Abonneer om dit artikel te lezen

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.