VRAAG NAAR AZIATISCHE SMAKEN BLIJFT STIJGEN

VEELZIJDIG EN EENVOUDIG IN GEBRUIK, NIETS DAN VOORDELEN VOOR DE GROOTKEUKEN

aziatische sauzen
 De basissauzen van Jermayo worden gebruikt bij noedels, vis, vlees, groenten en rijstgerechten

Aziatische toetsen zijn dankzij hun toegankelijkheid en brede toepasbaarheid niet meer weg te denken uit de professionele keuken. Het zijn heuse allrounders, perfect combineerbaar met groenten en eventueel vis of vlees. Daarnaast passen ze prima in fusionrecepten. Ze brengen extra smaak in de grootkeuken en zorgen voor minder verspilling. Aziatische smaakmakers winnen in de nabije toekomst dus ongetwijfeld nog aan belang. Merken spelen hierop in met producten die op diverse manieren worden aangewend, en verpakkingen voor elke toepassing.

Meer weten over

SAUZEN & SPECERIJEN
Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.