Grote cateraars al jaren in de weer voor eiwittransitie

“De switch moet beetje bij beetje gebeuren”

Plantaardige maaltijd

Begin 2021 hebben honderden restaurants in België de Green Deal Eiwittransitie ondertekend: tegen 2030 moet de verhouding ‘twee derde van de eiwitconsumptie uit dierlijke producten en een derde uit plantaardige’ net omgekeerd zijn. Compass Group en Sodexo sleutelen al jaren stilletjes aan die ommekeer. De Green Deal, die zij ook mee ondertekenden, was een extra trigger. Gelukkig zijn bedrijven, scholen en zorginstellingen én consumenten al langer gewonnen voor meer plantaardig voedsel.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.