Groentevakman Seminarie  

Groentevakman Seminarie

Groentevakman Seminarie Inspiratieseminarie met thema’s zoals kwaliteit, promotie, productassortiment en winkelbeleving De doorwinterde versspecialist steekt veel energie in zijn groenterayon. Hij beschikt over productkennis, waakt over kwaliteit en versheid en legt veel creativiteit aan de dag om in functie van het seizoen een prachtig assortiment tentoon te stellen. In dat kader vindt op 26 april 2017 het Groentevakman Seminarie plaats. Het event is een inspiratieseminarie met thema’s zoals: kwaliteit, promotie, productassortiment en winkelbeleving. Diverse sprekers reiken deelnemers concrete tips aan die hen zullen helpen een weloverwogen en aantrekkelijke groenterayon te realiseren. PROGRAMMA – 16u00: Welkomstreceptie – 16u45 - 17u00: Welkomstwoord – 17u00 - 17u20: Versnijd je groenten volgens de regels (Veronique Bert, Buurtsuper.be) – 17u20 - 17u40: Hoe bouw je als groentevakman een eigen kwaliteitsimago op? (Jan Prinsen, Belgian Fresh Fruit Institute) – 17u40 - ...

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.