ZUIVELDESSERTS

VERRAS DE KLANT MET BEKENDE ZUIVELDESSERTS IN EEN NIEUW JASJE

Roomijs, chocolademousse en creme brulee nog steeds populairste desserts

Belgen tonen steeds meer belangstelling voor gezonde voeding, en dan met name voor producten met minder suiker en minder vet. “We blijven echter bourgondiërs met een hart voor gastronomie", zei Davy Van Raemdonck, research-directeur Consumentenpanel bij GfK tijdens het Flanders' FOOD event eind 2015. Dat blijkt nog maar eens uit de keuze van de consument als het op desserts aankomt: dubbel en dik genieten is hier nog altijd de boodschap ...

Meer weten over

DESSERTEN
Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.