STEEDS MEER VRAAG NAAR DESSERTS MET MINDER SUIKER

Ook desserts ontsnappen niet aan gezondheidstrend

De klant wil steeds meer. Ook op het vlak van desserts verwacht hij meer dan de klassiekers zoals chocolademousse. Bovendien groeit er een grotere bewustwording van wat erin zit. Minder suiker is een van de grootste wensen. Kleinere porties worden steeds populairder en salted caramel is dé smaak van het moment. Het aanbod van conveniencedesserts is groot. Leveranciers maken het de chefs graag zo makkelijk mogelijk, al rekenen ze ook wel op de creativiteit voor de afwerking om zo het dessert een eigen touch te geven.

Meer weten over

DESSERTEN
Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.