Gault&Millau huldigt voor de derde keer  

Gault&Millau huldigt voor de derde keer

Gault&Millau huldigt voor de derde keer 14 bedrijven in de bloemetjes gezet Voor de derde keer beloonde de gerenommeerde restaurant- en referentiegids Gault&Millau een aantal inspirerende organisaties en bedrijven binnen de grootkeuken- en cateringsector voor hun bijzondere inspanningen. In samenspraak met de representatieve verenigingen uit de grootkeukensector en met Fost Plus (voor de specifieke Award rond afvalbeheer) werden voor 2018/2019 maar liefst 14 bedrijven en organisaties met een Gault&Millau Catering Award gehuldigd. De winnaars:  Relatie met de klant award:  • Sociaal Huis Oostende • Triamant, Zottegem (met cateraar Aramark) • Résidence Christalain, Jette  Maatschappelijk verantwoord ondernemen award • Zorgbedrijf Antwerpen  • Domaine de Chevetogne (met cateraar Sodexo) Gezondheid en nutritionele aspecten award • Catering PXL Hogeschool Hasselt  • Ter Nethe, Hulshout (met cateraar Compass Group) • Centre Hospitalier Wallonie Picarde of CHWAPI, Doornik  ...

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.