- 07 december 2018
Gault&Millau huldigt voor de derde keer
Gault&Millau huldigt voor de derde keer 14 bedrijven in de bloemetjes gezet Voor de derde keer beloonde de gerenommeerde restaurant- en referentiegids Gault&Millau een aantal inspirerende organisaties en bedrijven binnen de grootkeuken- en cateringsector voor hun bijzondere inspanningen. In samenspraak met de representatieve verenigingen uit de grootkeukensector en met Fost Plus (voor de specifieke Award rond afvalbeheer) werden voor 2018/2019 maar liefst 14 bedrijven en organisaties met een Gault&Millau Catering Award gehuldigd. De winnaars: Relatie met de klant award: • Sociaal Huis Oostende • Triamant, Zottegem (met cateraar Aramark) • Résidence Christalain, Jette Maatschappelijk verantwoord ondernemen award • Zorgbedrijf Antwerpen • Domaine de Chevetogne (met cateraar Sodexo) Gezondheid en nutritionele aspecten award • Catering PXL Hogeschool Hasselt • Ter Nethe, Hulshout (met cateraar Compass Group) • Centre Hospitalier Wallonie Picarde of CHWAPI, Doornik ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.