- 27 februari 2020
- Door Tara Van Den Neste
- | 4 min. leestijd
Gezondheidstrends nu ook in frituursnacks
Frituursnacks zijn een typische guilty pleasure voor de Belgische consument. De klassiekers, zoals de frikandel en de burger, blijven het populairst. Toch houdt de consument ook van vernieuwing. Daarom worden vele traditionele snacks geüpdatet met een exotische toets. Zelfs de gezondheidstrends banen zich een weg naar de frituren. We zien een opmars van vegetarische en glutenvrije snacks die minder vetten en calorieën bevatten. Aan de andere kant blijft het bezoek aan de frituur een puur verwenmoment dankzij de over-the-top belegde frieten en snacks.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.