Noteer 5 februari 2024 alvast in uw agenda, want dan opent Horecabeurs Bredene voor de 15e maal haar deuren! Tijdens de vierdaagse beurs krijgt u de kans om de laatste nieuwigheden in de horecasector te ontdekken.
Noteer 5 februari 2024 alvast in uw agenda, want dan opent Horecabeurs Bredene voor de 15e maal haar deuren! Tijdens de vierdaagse beurs krijgt u de kans om de laatste nieuwigheden in de horecasector te ontdekken.
Mis het symposium gewijd aan de cruciale samenwerking tussen Belgische bedrijven en het technisch onderwijs niet. Ontdek de voordelen en laat u inspireren. Reserveer nu nog uw plaats!
Bakkerij Frimout in Gent is een welbekend fenomeen dat geliefd is bij studenten, buurtbewoners en de veganistische gemeenschap. Ondanks de sluitingsdagen op zaterdag en zondag, weet Dieter stand te houden in een snel veranderende wereld.
Ford wil graag alle klanten bedanken die dagelijks hun vertrouwen uitspreken en de Ford Transit Custom kiezen als hun ideale bestelwagen. Ontdek het nieuwe Transit-gamma, op maat van uw zaak, bij uw Ford-verdeler. Boek nu een testrit op Ford.be!
De levenshouding van consumenten evolueert voortdurend en dat heeft ook invloed op hun keuze voor chocolade en andere lekkernijen. In hun 'Top Chocolate Trends 2024 & Beyond' constateert Barry Callebaut dat consumenten opteren voor een drietal soorten 'zoete zonden'.
Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet nu van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.