Producenten van snel bederfbare maaltijden benadrukken de noodzaak aan een efficiëntere productieplanning om voedselverlies te verminderen. Dit inspireerde de onderzoekers van de hogeschool Vives tot het opzetten van de studie Smart Meal Planning. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
"Door artificiële intelligentie in te zetten in de productieplanning van snel bederfbare voedselproducten, kunnen we deze uitdagingen aanpakken", zegt onderzoeker dr. Liselot De Vlieger.
Van cateraar tot horeca uitbater, van chocolatier tot bakker. Voor elke stiel binnen de foodretailsector brengen we betrouwbare en onmisbare informatie, inspiratie en oplossingen op maat.
Extra-Ordinary viennoiserie staat voor pure verwennerij, Panitaly is de ultieme Italiaanse broodsensatie en Délifrance Impact onderschrijft het bio/plantaardig verhaal, vandaag van toenemend belang.
Gebruiksgemak in de keuken en smaak op je bord: daar gaan we bij Ardo 100% voor, elke dag opnieuw. We zijn blij om jullie in 2024 twee productinnovaties voor te stellen: avocadoblokjes en corn ribs.
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.