Online magazines

3 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
strijd tegen voedselverspilling

AZ Delta trok recent sterk ten strijde tegen voedselverspilling. Ook de wzc’s Sint Henricus en Den Hovenier werkten mee. Met de steun van Stad Roeselare en Provincie West-Vlaanderen kon AZ Delta meer dan 30 procent of zo’n 30.500 kg voedsel uitsparen.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Beter portioneren en populaire gerechten frequenter serveren blijken alvast erg efficiënte maatregelen.
Na het faillissement van Evolution Media Group neemt PMG (Professional Media Group) enkele van hun titels over. Hiermee haalt PMG vijf nieuwe magazines in de voedingssector binnen en versterkt het zo zijn positie.
Beste chef, Uw signatuur geven aan elk gerecht is geen makkelijke opdracht. Gelukkig kan u met de juiste ingrediënten elk culinair idee tot leven brengen. Debic Room Plus Mascarpone is zo’n betrouwbare basis. Dé roommix bij uitstek voor originele gerechten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek recepten van topchefs en vraag uw gratis staal aan!
Als cateraar of grootkeuken-chef moet je honderden monden vullen en buiken tevredenstellen. Niet altijd een makkelijke opdracht. Maar gelukkig kun je je werk op verschillende manieren vereenvoudigen en versnellen. Door kant-en-klare producten te gebruiken, bijvoorbeeld.
Tijdens de Food Discovery Days zijn er tal van mogelijkheden om uzelf te presenteren. Stel u voor aan geïnteresseerde afnemers via een proeverij of demonstratie. Laat uw creativiteit de vrije loop en inspireer anderen met uw vakmanschap.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.