Eten wat de pot schaft … Het is een oude volkswijsheid, maar die is toch steeds minder van toepassing in de sector van de grootkeukens, zowel in private als publieke voorzieningen. Dat leerden we tijdens een boeiende studiedag over doelgroepenbeleid in de grootkeukensector tijdens Horeca Expo in Gent. Lees er meer over in dit online magazine.
Ardo biedt een uitgebreid en recent vernieuwd gamma aan granen, peulvruchten en kruiden. Keuze genoeg om te variëren in het menu! Ontdek alles op Horecatel, stand 2E17!
Een goed gekozen saus geeft de smaak en kwaliteit van het hoofdingrediënt een extra boost en zorgt voor een perfecte balans tussen de delicate smaak van de vis, de bereidingswijze en eventuele bijgerechten.
Naar verwachtingen zullen volledig geautomatiseerde concepten, zoals Foodies Shop & Go, met traceersensoren en waarbij de klant niets meer scant, verder doorbreken.
De mooiste schrijnwerk- en interieurbouwprojecten van België zijn gebundeld in een luxueuze uitgave. Een echte must-have voor wie bouw- of verbouwplannen heeft. Laat u inspireren voor uw komende projecten!
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.