Online magazines

10 februari 2021 Vakinformatie voor grootkeukens en catering services

Online versie bekijken
maak de juiste keuze(s)
Duurzaamheid en gezondheid zijn twee aspecten waar je niet meer omheen kan. Ook voor grootkeukens en cateringbedrijven spelen deze elementen een steeds centralere rol. Of het nu gaat over duurzame vis of over gezonde keuzes bij het invullen van vendingmachines: via kleine keuzes kan u een groot effect betekenen. 
Marie Verhulst
Bladmanager
 

Bij de keuze van een vendingmachine is het belangrijk om een toestel en formule te kiezen die het best bij uw onderwijsinstelling passen. Welke boodschap wilt u meegeven aan de studenten?

Drinkwater op het werk doet kosten algauw oplopen. Bij SipWell zijn de koeler, levering, ophaling en technische bijstand verwerkt in één abonnementsprijs. Bovendien is een waterkoeler fiscaal aftrekbaar. Interessant, niet?
Nu iedereen zich heel bewust is van het belang van hygiëne, verwacht meer dan 30% van de consumenten ook oplossingen. Met de individueel verpakte My Original® Cakes biedt Vandemoortele een antwoord op die vraag.
Grootkeukenplanners kiezen steeds vaker voor duurzame vis in hun aanbod, en hebben daar terechte redenen voor. Visproducenten en groothandelaars doen er alles aan om de vis tegen een marktconforme prijs aan te bieden en in ...
Water ontharden of verzachten ontdoet het van calcium en magnesium, zodat keukentoestellen met warm water langer meegaan, leidingen en kranen minder verstoppen … Vaatwassers leveren ook meer glanzende vaat...
Ikea Gent contacteerde Deweco voor een duurzame nieuwe keukenvloer die voldoet aan de strengste hygiënische (HACCP) en veiligheidsvoorschriften.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.