Online magazines

17 maart 2021 Vakinformatie voor grootkeukens en catering services

Online versie bekijken
innovatie troef
Foodmaker staat erom bekend zichzelf meer dan eens heruit te vinden. Tijdens de tweede lockdown van 2020 mocht het horecaconcept afgelopen november de prestigieuze Mercuriusprijs in ontvangst nemen. Wat maakt hun verhaal zo uniek en waar willen ze naartoe in de toekomst?
Marie Verhulst
Bladmanager
 
Grootkeukens staan de laatste tijd zwaar onder druk door veranderende COVID-maatregelen of omdat ze niet altijd hetzelfde aantal medewerkers in huis hebben bijvoorbeeld. Voorgegaarde voeding biedt vaak een oplossing.
Gamechangers. Zo noemde Gino Van Ossel het team achter voedingsketen Foodmaker. In een verrassende twist zo middenin de tweede lockdown van 2020 mocht het horecaconcept afgelopen november de prestigieuze Mercuriusprijs in ontvangst nemen.
Deze voorgebakken krokante stukjes rode biet zijn een ideaal vegan en glutenvrij alternatief voor spekblokjes dankzij hun lekkere ‘smokey flavour’.
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
Laat u inspireren door deze heerlijke recepten met exotisch diepvriesfruit!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.