Online magazines

24 maart 2021 Vakinformatie voor grootkeukens en catering services

Online versie bekijken
exclusief voor u
ILVO-onderzoeker Lieve Herman werd onlangs aangesteld als voorzitter van het Wetenschappelijk Comité van het FAVV. Waar komen we vandaan op het vlak van voedselveiligheid en vooral: waar gaan we heen? Lees hier het exclusieve interview! 
Marie Verhulst
Bladmanager
 
De prijs-/kwaliteitverhouding van exotisch diepvriesfruit is het jaar door optimaal. De voedingswaarde is uitstekend, er is geen verlies en de individueel diepgevroren stukjes zijn goed portioneerbaar.
Na meer dan dertig jaar staat er een nieuwe ceo aan het hoofd van Belgapom. Nadat Christophe Vermeulen zich via de nodige bedrijfsbezoeken en ontmoetingen met de verschillende...
Deze voorgebakken krokante stukjes rode biet zijn een ideaal vegan en glutenvrij alternatief voor spekblokjes dankzij hun lekkere ‘smokey flavour’.
ILVO-onderzoeker Lieve Herman werd onlangs aangesteld als voorzitter van het Wetenschappelijk Comité van het FAVV. Waar komen we vandaan op het vlak van voedselveiligheid en vooral: waar gaan we heen?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.