Online magazines

19 december 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
wereldwijde trends in wijn 

Peter Schmitz, directeur van ProWein: “Wie geïnteresseerd is in de trends van morgen, kan een bezoek aan ProWein niet overslaan. Hier worden de actuele trends van de branche in trendshows, speciale tentoonstellingen en forums uitgelicht. Dit is voor de inkopers uit de detailhandel, horeca en voedseldienstverlening van het grootste belang."

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Van 10 tot 12 maart 2024 worden meer dan 50.000 wijn- en gedistilleerde dranken-professionals van over de hele wereld op ProWein in Düsseldorf verwacht. Rond de 5.700 exposanten uit meer dan 60 landen hebben zich al aangemeld
De eerste sprekers zijn bekend: BMW - Diagnose Car, VTI Brugge, Unilin - RTC West-Vlaanderen en Ter Groene Poorte. Aanmelden kan nu met vroegboekkorting.
Specifiek voor genormaliseerde woonomgevingen, biedt JAVA Foodservice daarom een innovatieve oplossing genaamd "Aan Tafel". Met slechts één klik kunnen specifieke ingrediënten besteld worden - zoutarm, eiwitverrijkt, vegetarisch - volledig afgestemd op de behoeften van de leefgroep.
Professionals zijn niet zoals andere klanten. Ze hebben zeer concrete behoeften, gekoppeld aan de specifieke kenmerken van hun activiteit. En net daarom heeft Volkswagen de Van Centers in het leven geroepen.
Met een rapport wordt jaarlijks de vooruitgang van Beyond Chocolate geboekstaafd. Het partnerschap voor een meer duurzame Belgische chocolade-industrie toont zich met de data uit het recentste jaarverslag op weg naar de doelen in 2025.
Momenteel supergunstige financiering vanaf 0% Onmiddellijk beschikbaar, meer info bij jouw IVECO dealer.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.